LAAT DATA WERKEN

KRISTAL

Met het KRISTAL dataplatform vertalen we grote hoeveelheden (open) data naar waardevolle inzichten. Zo gaan we van data, naar inzicht en resultaat.

Met een KRISTAL dashboard laten we data voor u werken! Dit doen we aan de hand van de volgende vijf uitgangspunten.

 

01

Alle data op één plek

Het KRISTAL platform kent inmiddels vele miljoenen datapunten uit meerdere bronnen. Waaronder:

demografie (CBS)
COVID-19 (RIVM)
arbeidsmarkt (UWV)

Bijna wekelijks worden er nieuwe data aan KRISTAL toegevoegd en ook eigen data (van uw organisatie) zijn via KRISTAL te ontsluiten.

02

Altijd up-to-date

Het RIVM maakt dagelijks de COVID-19 data bekend en het UWV werkt hard om wekelijks inzicht te geven in de gevolgen voor de arbeidsmarkt.

KRISTAL loopt niet achter de feiten aan: zodra er nieuwe data bekend zijn worden deze in KRISTAL verwerkt. Ook voor alle andere onderwerpen!

03

Advanced Analytics

De techniek achter KRISTAL ontwikkelt zich razendsnel. Dit leidt tot ongekende mogelijkheden voor meer geavanceerde analyses.

Denk hierbij aan het gebruik van gegevens van het Kadaster om de situatie in aangrenzende gebieden weer te geven. Of de toepassing van technieken uit de wereld van de ‘data science’ om inzichten naar boven te halen die in de data verscholen liggen.

04

Een moderne webapplicatie

Het dashboard van KRISTAL heeft alles wat een moderne webapplicatie moet hebben. Zo zijn inzichten online beschikbaar, open óf in een beveiligde omgeving.

Daarnaast is het dashboard op de smartphone, de tablet én op grotere schermen altijd mooi, snel en eenvoudig in gebruik. Zo hoort het!

05

Delen is vermenigvuldigen

Met KRISTAL maken we waardevolle inzichten breed beschikbaar! Door slim te programmeren maken we analyse deelbaar: als we met de gemeente ‘s-Hertogenbosch werken aan een waardevolle analyse, dan streven we ernaar om deze geschikt te maken voor alle 355 gemeenten in Nederland. En zelfs voor andersoortige organisaties.

Zo bouwen we met KRISTAL, analyse voor analyse, aan een catalogus met waardevolle inzichten voor heel Nederland!

 

WAAROM KRISTAL

 

Goede analyse en waardevolle inzichten helpen organisaties bij het vinden van antwoorden en het stellen van betere vragen. Maar niet elke organisatie heeft de middelen om waardevolle inzichten te realiseren.

Talent is schaars en goede analyses zijn kostbaar. Wij hebben KRISTAL ontwikkeld met de overtuiging dat we, door slim te programmeren, waardevolle inzichten beschikbaar kunnen maken voor een breed publiek.

Samen met onze eindgebruikers gaan we de opdracht aan om data, elke dag opnieuw, voor organisaties te laten werken.

Doet u met ons mee?

Sjoerd Wierenga

Sjoerd Wierenga

Sjoerd Wierenga

Oprichter DEEPMAP

INTERESSE IN KRISTAL
VRAAG DE GRATIS DEMO AAN!

Bent u ook benieuwd naar wat KRISTAL voor u kan betekenen? Vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

DEEPMAP © 2020

Privacy verklaring

info@deepmap.nl